LübnanTüm Haberler

Şeyh Naim Kasım: “ABD” En Büyük Yalancı Olarak Guinness’e Geçmeli

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, “rekorlar kitabı Guinness’e en büyük yalancı ve sahtekar ismini geçirmek isterlerse o isim muhakkak ABD olacak.” diye konuştu.

El Aht sitesinde yer alan habere göre, Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, ABD’nin yalanları ve İsrail’e verdiği desteğiyle bölgedeki tüm krizlerin faili olduğunu ifade etti.

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı, Yüzyılın Anlaşması’nı Filistin topraklarını gasp etmek ve işgal rejimine meşruiyet kazandırmak için bir proje olduğunu belirterek, Amerikan’ın bu projesinin tamamen yenilgiye mahkum olduğunu belirtti.

Hizbullah Yürütme Konseyi Başkanı Seyyid Haşim Safiyeddin de, ABD ve Fars Körfezi ülkelerinin Yüzyılın Anlaşmasıyla İran’ı sıkıştırmak istediklerini, ancak Lübnan, Filistin ve diğer ülkelerdeki direnişin yüreğinin, İran İslam Cumhuriyeti ile olmasının doğal olduğunu kaydetti.

Yüzyılın Anlaşması uyarınca, Kudüs-i Şerif, işgal rejimine verilecek, Filistinli mültecilere kendi vatanlarına dönemeyecek ve Filistin, Batı Yaka’da kalan kısmı ve Gazze üzerinde sadece mülkiyet sahibi olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir