FilistinTüm Haberler

İran İslam İnkılabı’nın Türlü Destekleriyle Gücüne Güç Katan Filistin Direnişi Her Alanda Siyonist Rejime Korku Salmaya Devam Ediyor

Terör rejimi İsrail’de İşçi Partisi lideri Amir Peretz, İsrail başbakanı Netanyahu’nun HAMAS’ın ve direniş güçlerinin askeri yapılarından korktuğunu itiraf etti.

Amir Peretz, Netanyahu kabinesinin siyonist yahudilerin güvenliğini temin edemeyeceğini belirtirken İsrail eski savaş bakanı Avigtor Lieberman da, dün Netanyahu’nun Hizbullah aleyhindeki tehditlerine temas ederek, Netanyahu’nun bu tehditlerini ısırmayan bir köpeğin havlamasına benzetti.

İşgalcilere ait internet sitesi, İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın Gazze Şeridi’ndeki aktivistlerinin çeşitli yollarla işgal ordusuyla ilgili bilgilere ulaşmaya çalıştıklarını yazdı.

Mivzak Live sitesi, işgal ordusunun son günlerde işgal askerlerinden birçok şikayet aldığını bildirdi.

Haberde, askerlerin kimliği belirsiz kişilerin kendileriyle çeşitli uygulamalar aracılığıyla iletişim kurarak askeri bilgiler talep ettiklerini söyledikleri kaydedildi.

Haberde ayrıca söz konusu mesajların kaynağının araştırıldığı ve Gazze Şeridi’nde yaşayan Hamas üyeleri olduğunun anlaşıldığı öne sürüldü.

Mivzak Live sitesi, işgal askerlerine gelen mesajlara örnek vererek, WhatsApp aracılığıyla bir askere gelen mesajda işgal ordusunun gerçekleştireceği tatbikatın planının sorulduğunu, mesajdan şüphelenen askerin soruya cevap vermediğini belirtti.

Haberde, mesajların İsrail telefon numaralarından geldiğini ve mesajları gönderenlerin şüphe çekmeyecek genç erkek veya bayan profil fotoğrafları kullandıkları, askerleri kandırmak için işgal ordusunun eski parolalarının gönderildiği ve en çok yapılacak tatbikatlarla ilgili bilgilerin sorulduğu kaydedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir