İran İslam CumhuriyetiLübnanTüm Haberler

Şeyh Naim Kasım, Şehit General Süleymani’nin Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Lübnan Hizbullah hareketi genel sekreter yardımcısı Şeyh Naim Kasım, yaptığı açıklamada İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs komutanı Korgeneral Kasım Süleymani ve arkadaşlarının şehit edilmesiyle kuşkusuz direniş çizgisi ve yoluna daha güçlü bir şekilde devam edileceğini vurguladı.

Lübnan Hizbullah hareketi genel sekreter yardımcısı Şeyh Naim Kasım bugün Pazar Tahran’da şehit Kasım Süleymani ailesini ziyaret etmesi ardından muhabirlere verdiği demeçte, Amerika’nın söz konusu terör girişimiyle büyük bir ahmaklık yaptığını söyledi.

Şeyh Kasım açıklamasının devamında şöyle dedi: Direniş yolu güçlü bir şekilde devam etmektedir ve kuşkusuz bu yol general Süleymani’nin şehit edilmesiyle daha da takviye edilecektir.

Şeyh Kasım açıklamasını şöyle sürdürdü: İsrail tamamıyla yok edilinceye dek direniş devam edecek ve Amerika’nın bölgedeki hedeflerinin suya düşürülmesi yönünde hareket edilecektir.

İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs güçleri Komutanı General Kasım Süleymani ve Irak Haşdi Şabi hareketi başkan vekili Ebu Mehdi Mühendis ve onlara eşlik eden 8 kişi geçen Cuma günü ABD terör ordusunun Bağdat havaalanına yakın bir noktada düzenlediği terör saldırısında şehit düştü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir