İran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Kasım Süleymani’nin Kızı: Babamın Adı, Siyonizm’in İnini ve Emperyalist Düzeni Sarsmaktadır

Şehit General Kasım Süleymani’nin kızı Zeyneb Süleymani, ‘Babam tüm zalim, despot ve tekfircilerin uykusunu kaçırmakta ve babamın adı, Siyonizm’in inini ve emperyalist düzeni sarsmaktadır’ dedi.

Tahran Üniversitesi’nde düzenlene Kasım Sülemyani’nin cenaze töreninde konuşan Zeyneb Süleymani, ‘Günümüzde babamın düşünce ve cihadı, Direniş Cephesi’ni kurumsallaşmış ve zafer kazanan bir ekole dönüştürmüştür. Amerika bilsin ki Humeyni ve Hamaney ekolünün öğrencileri, yaşadıkça, emperyalistlerle tekfircilerin korkulu rüyası olmaya devam edecek’ diye konuştu.

‘Babamın dediği gibi kumarbaz Trump! Senin İran ve Irak halklarının arasını bozmak için planladığın şeytani oyuna rağmen, stratejik hatanla ve iki büyük mücahidin kanını dökerek, İran ve Irak halklarının tarihi olarak birleşmesine ve Amerika’ya karşı sonsuz nefrete sebep oldu’ değerlendirmesinde bulundu.

ABD’nin Suriye, Irak, Lübnan, Afganistan, Yemen ve Filistin’deki rezaletini gören ve Batı Asya’da bulunan Amerikan askerlerinin ailelerinin yakınlarının ölümünü bekleyerek günlerini geçireceklerini kaydeden Şehit Süleymani’nin kızı, ‘Babamın şehit düşmesi ile her şeyin sonlandığını sanma. Biz de babam gibi İslam İnkılabı Rehberi’nin yanında kalmaya devam edeceğiz. Dünyanın bütün zalimleri bilsin ki babam, İran, Direniş Ümmeti ve dünyanın özgürlükçülerinin kalbindedir’ diye ekledi.

Şehit General Süleymani daha önce Trump’a karşı şu ifadeleri kullanmıştı:

‘Kumarbaz Trump’ Ben size söylüyorum. Düşünmediğin yerlerde sana yakınız. Hayal etmediğin yerlerde yakınınızdayız. Biz şehadet halkıyız. İmam Hüseyin halkıyız. Zor olayları atlattık. Sizi de bekliyoruz ancak bildiğiniz gibi bu savaş, bütün imkan ve varlığının yok olması demektir. Bu savaşı siz başlatacaksınız ancak sonu hakkında karar verecek taraf biz olacağız.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir