İran İslam CumhuriyetiSuriyeTüm Haberler

Musevi: Siyonistlerin Suriye’ye Herhangi Bir Saldırısına Yanıtımız Sert Olacak!

İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Seyyid Abbas Musevi, İran’ın Siyonistlerin yapacağı aptalca herhangi bir eylemine yanıtının sert olacağını söyledi.

Musevi, Siyonist rejim yetkililerinden birinin İran aleyhindeki iddia ve tehditlerine karşı, ‘’İran bu rejimin İran’ın Suriye’deki ve bölgedeki menfaatlerine karşı saldırı veya aptalca eylemlerine yanıtının çok sert olacağını” söyledi.

Musevi bu rejimin terör ve işgale dayalı varlığına değinerek, bu rejimin temelinin geçen 70 yıl zarfında Filistin ve komşu ülkelerin topraklarının işgali, yağma, terör ve saldırıya inşa edildiğini belirtti.

Musevi, ‘’İran’ın Suriye’deki varlığı o devletin daveti üzerine ve Amerika ile ırkçı İsrail tarafından desteklenen terörizmle mücadele için devam etmekte ve İran Siyonist rejimin savaş yanlısı tehditlerini uluslararası kurum ve kuruluşlara da taşıyacaktır. ‘’ dedi.

Terör rejimi İsrail savaş bakanı Naftali Bennett İran aleyhindeki asılsız iddialarının tekrarında, ‘Tel Aviv’in İran’ı zayıflatarak İran’ı Suriye’den çıkarmaya mecbur edeceğini’ iddia etmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir