SuriyeTüm Haberler

Suriye Hava Savunma Sistemleri, Siyonist Rejimin Füze Saldırısını Püskürttü

Suriye ordusu hava savunma sistemleri dün gece terör rejimi İsrail’e ait savaş uçaklarının Suriye’nin güneyinde yer alan Kunaytra bölgesine saldırısını geri püskürttü.

İRNA’nın haberine göre, Suriye resmi haber ajansı SANA, siyonist İsrail savaş uçaklarınca fırlatılan füzelerin Suriye hava savunma sistemleri tarafından havada imha edildiğini bildirdi.

SANA’nın verdiği habere göre, sözkonusu füzeler terör rejimi İsrail’in işgalindeki Golan Tepeleri bölgesinden fırlatıldı.

Askeri kaynak SANA’ya açıklamasında, saat 00:30’da hava savunma sistemlerimizin işgal edilen Filistin’in kuzeyinden Sayda yönüne doğru gelen bir savaş uçağı hareketi gözlemlediğini ve Lübnan hava sahası üzerinden orta bölgeye doğru bir kaç füze fırlattığını belirtti.

Kaynak, düşman füzelerle derhal teamüle geçilerek başarıyla karşı konulduğunu ve hedef alınan mevkilerimize herhangi füzenin varmadan karşı koyulduğunu söyledi.

Siyonist rejimin sözkonusu saldırısıyla ilgili ayrıntılı haber verilmedi.

Terör rejimi İsrail, her zaman Suriye’de teröristlere destek vermekte ve bu doğrultuda Suriye ordusuna ait yerleri ve Suriye’nin alt yapısını hedef almaktadır. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir