DünyaIrakTüm Haberler

“Büyük Şeytan ABD ve Müttefikleri Irak Direniş Gruplarına 72 Saat İçerisinde Saldırı Başlatacaklar” İddiası!

Terörist ABD, İsrail Ve Bölgedeki Uşaklarıyla Birlikte Bir Tür Biyolojik Mikrop Olan Corona Virüsünü Başta İran Olmak Üzere Tüm Dünya Halklarına Bulaştırıp Yaygınlaştırdıktan Sonra Dünya Halklarını Evlerine Kapatmayı Hedefliyorlar Ve Ardından İran ,Irak, Lübnan, Yemen Ve Filistin Direnişine Yönelik Kapsamlı Bir Savaşı Devreye Sokacaklar.

Büyük Şeytan ABD, İsrail Ve Uşak Ülkelerin Lider Kadrosuna Bu Virüsü Bulaştırmamaları Çok İlginç Bulundu..

İran İslam Cumhuriyetine Yönelik Düzenlenen Biyolojik Saldırıda Devlet Kadrolarındaki Üst Düzey Liderlerle Bazı Generallerin Şehid Olmasıyla Sonuçlanması İse Manidar Bulundu..

Başta Büyük Şeytan ABD, İsrail , Avrupa İle Bölge Rejimleri Halklarına Bulaşan Virüsle Ciddi Mücadele Etmeleri Lazımken, Neden Başta İran, Irak, Lübnan, Yemen Ve Filistin Direnişine Yönelik Askeri Hareketlilik Sürüyor.? Ardından Büyük Şeytan ABD Ve Müttefikleri de Irak Direnişine Yönelik 72 Saat İçerisinde Kapsamlı Bir Saldırı Başlatacaklarını Duyurdu..

Kısacası Emperyalist Liderler Ve Generaller Kadrosu Virüsün Kendilerine Bulaşmaması İçin Önceden Hazırladıkları Aşılarla Korundukları da Uzak İhtimal Değil…….

İSLAMİ DAVET

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir