Batı Asyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Tuğgeneral Purdestan: İranlı Komutanlar Hakkında Çıkan Asılsız Söylentiler, Düşmanın Çaresizliğini Gösteriyor

İran İslam Cumhuriyeti ordusu stratejik araştırmalar merkezi başkanı direniş cephesi savaşçılarının şehit olduğuna dair bazı söylentilerin yayılmasına tepki olarak, “söylenti yapmanın düşmanın çaresizliğinin en doruk noktası olduğunu” söyledi.

Salı akşamı Arap-batı-siyonizm eksenine bağlı bazı haber çevreleri, İslam inkılabı muhafızlar ordusu Kudüs gücü komutanı İsmail Kaani ve İran ordusu stratejik araştırmalar merkezi başkanı Tuğgeneral Ahmedrıza Purdestan’ın Siyonist rejimin Suriye’ye füze saldırısında şehit oldukları söylentisine yer verdiler.


Komutan Purdestan dün muhabirimize verdiği demeçte “Düşman gerçek ortamda bir şey yapamadığı için sanal ortama sarılmış ve söylenti yaymakla kamuoyunu saptırmaya çalışıyor” dedi.


İran ordusu stratejik araştırmalar merkezi başkanı, düşmanın söylentilere sarılmasının İran İslam Cumhuriyeti silahlı güçlerinin nasıl bir kabiliyet, güç ve iktidara sahip olduğunu ve düşmanın onların varlığından ne kadar korktuğunu gösterdiğini belirtti.


İran ordusu stratejik araştırmalar merkezi başkanı, şehadetin İslam savaşçılarının en değerli arzusu olduğuna işaretle, “ordu askerleri ve İslam devrim muhafızlar ordusu, İran İslam Cumhuriyeti nizamın iktidarı yönünde gerekli hazırlıklara sahip olduğunu, düşman bir harekette bulunmak isterse onu bu hareketinden pişman edeceklerinin” altını önemle çizdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir