İmam Ali Hamaneyİran İslam CumhuriyetiLübnanTüm Haberler

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney’den Lübnanlı Öğrencilere Tavsiye

Lübnan’ın El Mehdi okullarında “Lidere mektup” yarışması çerçevesinde Lübnanlı öğrencilerin İslam İnkılabı Lideri Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney’e yazdıkları mektuplar kendisine sunuldu; Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney de mektuplara cevap verdi.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney’in eserlerini koruyan ve yayımlayan büronun gençler ve inkılap lideri bölümünün haberine göre, Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney Lübnan’ın El Mehdi okullarında eğitimine devam eden öğrencilerin mektuplarına verdiği cevapta, öğrencilerin tertemiz duygularına teşekkür ederek, bu öğrencilere ilim, iman ve takva tavsiyesinde bulundu.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney ayrıca Lübnanlı öğrencilerden daha güvenli ve insaniyet ve ahlaktan daha fazla yararlanan daha iyi bir dünya ve daha iyi bir gelecek için hazırlanmalarını istedi.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney Lübnanlı öğrencilere yüce Allah’tan saadet dileğinde bulundu.

Lübnan’ın El Mehdi okulları 17 şubesi ve 20 bin öğrencisi ile Lübnan Hizbullah hareketine bağlı eğitim merkezlerinden biridir. 1993 yılında açılan bu okullar mümin ve bilge bir kuşak yetiştirme doğrultusunda faaliyet yürütüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir