İran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

İran Sınırları Elektronik ve Online Sistemler İle 24 Saat Gözetleniyor

İran ordusu kara kuvvetleri komutan vekili tuğgeneral Nozer Nimeti, İran sınırları ve geçitlerinin 24 saat boyunca elektronik ortamda online sistemince gözetlendiğini söyledi.

İRNA ajansına göre, Tuğgeneral Nimeti,  dün İran’ın sınırlarını gözetleme ve savunmada maksimum güç ve hazırlığa sahip olduğunu belirterek, sınırların halihazırda kontrolünün çok iyi bir şekilde sağlandığını söyledi.

İranlı askeri yetkili, sınır tehditlerine karşı  ve güvenliğin sağlanması için yeni mekanizmanın sağlandığını ve bu sistemden yararlanıldığını belirterek, İran ordusunun halihazırda sınırların güvenliği için İHA, balon,  gelişmiş kameralardan yararlandığını ve bütün bu çalışmaların elektronik ortamda görüldüğünü söyledi.

Tuğgeneral Nimeti, online güvenlik tedbirlerinin yanısıra sınırlarda fiziki olarak da sınır güçlerinin bulunduğunu belirterek, 24 saat boyunca sınırlarda devriye araçlarının güvenliğini kontrol ettiğini söyledi.

İran ordusu kara kuvvetleri komutan vekili, halihazırda İran sınırlarında ciddi bir güvenlik sorunu olmadığını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir