Batı AsyaLübnanTüm Haberler

Seyyid Hasan Nasrullah: Sabrımızın Sonu Zafer Olacaktır!

Lübnan Hizbullah genel sekreteri dün mübarek Ramazan ayı nedeni ile yaptığı konuşmada, bu bereketli ayın rivayetlere göre sabır ayı olduğuna işaretle, “sabırdan söz etmek aslında maneviyat ve ruhi konulardan konuşmaktır” dedi.

Muhabirimizin bildirdiğine göre Seyyid Hasan Nasrullah sabrın yüce Allah nezdinde en büyük faziletlerden olduğuna işaretle, “Allah’ın sabredenleri sevdiğini” söyledi.

Lübnan Hizbullah genel sekreteri, ayrıca tüm hayat sürecinde sabretmek gerektiğini, insanın günah, müsibet, hastalık, savaş, mütecavizlerin saldırısı ve şahsi hayatta sabırlı olması gerektiğini ifade etti.

Nasrullah, kıyamet gününde sabretmenin büyük sevaplardan sayılacağına işaretle, yüce Allah’ın sabredenlere cenneti vadettiğini belirtti ve sabrın bereketlerinin ilahi hidayet, zafer, ilim, güvenlik ve huzur olduğunu, sabırlı olmamanın sonucunun da yenilgi olacağını söyledi.

Lübnan Hizbullah genel sekreteri ayrıca bir Mayıs işçi bayramını da tebrik ederek siyasi meseleler konusunda 4 Mayıs Pazartesi günü konuşacağını da sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir