Tüm HaberlerYemen

Abdulmelik el-Husi: Amerika Karşısında Ümmeti Susturmaya Çalışanlar, ABD’nin İşlediği Suçların Ortağıdır

Yemen Ensarullah Hareketi Genel Sekreteri Abdulmelik el-Husi, “Amerika karşısında ümmeti susturmaya çalışanlar, ABD’nin İslam ümmetine ve dünyadaki Müslümanlara karşı işlediği suçların ortağıdır” dedi.

Al Masirah TV kanalına göre, Ensarullah Hareketi Genel Sekreteri Abdulmelik el-Husi, mübarek Ramazan ayı münasebetiyle bir konuşma yaptı.

Siyonist Rejim’in Müslümanlara yönelik kötü eylemlerini eleştiren Abdulmelik el-Husi, “Siyonistlerin zulmü, büyük güçler ile birlikte ortaklaşa yapılarak insanlığın ezilmesine yol açmış dünyadaki en büyük zulümdür” dedi.

Husi, “İsrail veya destekçileri ile doğrudan koordinasyon kuranlar, onlardandır ve bu zulme ortaktır” ifadesini kullandı.

Müslümanların ABD, İsrail veya takipçilerini onaylama konusunda dikkatli olması gerektiğini belirten Husi, insanları siyonistlere bağlayan her şeyin tehlikeli olduğunu söyledi.

Abdulmelik el-Husi, “Amerika karşısında ümmeti susturmaya çalışanlar, ABD’nin İslam ümmetine ve dünyadaki Müslümanlara karşı işlediği suçların ortağıdır” ifadelerinde bulundu.

“İsrail’le normalleşmeyi” konu alan Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri dizilerine tepki gösteren Ensarullah lideri, “Bu iki ülke sahte görüşler ve Filistin halkına hakaret içeren TV dizileri aracılığıyla İsrail ile ilişkileri teşvik ediyor” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir