Batı AsyaFilistinTüm Haberler

FOTO – Filistin Direniş Hareketleri “Dünya Kudüs Günü”nü Karşılamaya Hazırlanıyor

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi askeri kanadının onlarca üyesi düzenledikleri tatbikatta, Lübnan Hizbullah Hareketi Lideri Seyyid Hasan Nasrullah ve İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs Gücü’nün şehit komutanı General Kasım Süleymani’nin posterlerini taşıyarak Kudüs Günü’nü karşılamaya başladı.

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi Askeri Kanadı Ebu Ali Mustafa Tugayları’nın onlarca üyesi düzenledikleri tatbikatta, Lübnan Hizbullah Hareketi Lideri Seyyid Hasan Nasrullah ve Kudüs Gücü’nün şehit komutanı General Kasım Süleymani’nin posterlerini taşıyarak bölgede Filistin’den Lübnan ve İran’a kadar uzanan direniş cephesinin vahdetine vurgu yaptı.

Ebu Ali Mustafa Tugayları, Kudüs Günü Mescid-i Aksa ve Filistin davasına bağlılığı ilan etmek üzere çok uygun bir fırsat olduğunu belirterek, işgalci güçleri dağıtmak için yürütülen çabalar devam ettiği sürece korsan rejim İsrail ve baş hamisi Amerika direniş eksenini yenemeyeceklerini vurguladı.

Ebu Ali Mustafa Tugayları Sözcüsü Ebu Cemal ise yaptığı açıklamada, bu tatbikat, dünyanın hür insanları ve inkılapçıların kesişme noktası ve işgalcilerle mücadelede ortak barikatı ve cephesi olan Dünya Kudüs Günü onuruna düzenlendiğini belirtti.

Mübarek Ramazan ayının son Cuma günü İran İslam Cumhuriyeti nizamının büyük kurucusu İmam Humeyni -ks- tarafından Dünya Kudüs Günü olarak adlandırılmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir