Batı AsyaFilistinİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney’in Ofisinden Anlamlı Poster: Kudüs, Yeni Bir Hürremşehr Olacaktır!

Yüksek çözünürlük için tıklayınız: Farsça / Arapça / İngilizce

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney’in eserlerini koruma ve yayımlama bürosu enformasyon merkezi Dünya Kudüs Günü Hürremşehir fethine denk gelmesi dolayısıyla anlamlı bir poster yayımlayarak şöyle yazdı: Kudüs yeni bir Hürremşehir olacaktır.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney’in sitesinde yayımlanan posterin altında İmam Hamaney’in Haziran 2019’da Kudüs kurtarılıncaya dek siyonist rejim İsrail ile mücadele zarureti hakkında beyanatının bir bölümü yer alıyor.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney 5 Haziran 2019’da Tahran’da İmam Humeyni -ks- musallasında düzenlenen Ramazan bayramı namazı hutbesinde şöyle demişti:

Biz Filistin milletinin siyasi mücadelesi, askeri mücadelesi, ahlaki ve kültürel mücadelesi devam etmeli ve Filistin’i gasp edenler Filistin milletinin kararına teslim olmalı, diyoruz.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney şöyle devam etmişti:

İster Müslüman, ister Hristiyan ister Yahudi olsun, tüm Filistinlilerin ve özellikle Filistin’den sürgün edilenlerin görüşüne başvurulmalıdır. Bunlar Filistin’de kimin iktidar olmasına karar vermeli ve herkes bu karara uymalıdır. Mücadele o zamana kadar devam etmelidir ve edecektir.

Bu yıl Dünya Kudüs Günü, İran’da Hürremşehir kenti Saddam rejiminin Baas ordusunun işgalinden kurtarıldığı güne denk gelmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir