Batı Asyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

İslami Mezhepleri Takrib Kurumu Başkanı: İsrail’i Yok Etmenin Yolu, Tek Ümmet Olmaktır

İslami mezhepler takrib kurumu Başkanı Hüccetülislam Hamid Şehriyari, tek İslam ümmeti oluşturmak, siyonist rejim İsrail ve diğer tüm gaspçı rejimleri yok etmenin yolu olduğunu vurguladı.

Sanal ortamda canlı olarak yayımlanan 2. Uluslararası Kudüs kongresinde konuşan İslami mezhepler takrib kurumu Başkanı Hüccetülislam Hamid Şehriyari şöyle devam etti: Herkes tek İslam ümmetinde İmam Humeyni’nin -ks- düşüncelerine uyarak tefrikaları bir kenara bırakmalı ve hep birlikte hareket edilmelidir.

Hüccetülislam Şehriyari şöyle devam etti: tek İslam ümmeti her insana karşı işlenen her türlü suç ve cinayete karşı durması gerekir.

İslami mezhepler takrib kurumu Başkanı Şehriyari, Dünya Kudüs Günü’nde İslam dünyası siyonist rejimin karşısında durması gerektiğini, siyonist rejim korona virüs gibi dünyayı yok etmek istediğini ifade etti.

Hüccetülislam Şehriyari konuşmasının devamında, siyonist rejim demokrasinin temel yapısını hiçe saydığını ve hiç bir uluslararası yasaya ve anlaşmaya da bağlı olmadığını vurguladı.

Bilindiği üzere mübarek Ramazan ayının son Cuma günü İmam Humeyni -ks- tarafından Dünya Kudüs Günü olarak adlandırıldı. Bu yıl Dünya Kudüs Günü 22 Mayıs 2020 tarihine denk geliyor. Ancak bu yıl korona virüs salgını yüzünden ve sağlık protokollerine uymak üzere bu gün farklı bir şekilde düzenlenecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir