Batı AsyaLübnanTüm Haberler

Lübnan Hizbullahı’ndan Siyonist Rejime Uyarı! Açıklamalar Peş Peşe Geldi

Lübnan Hizbullah Hareketi Yürütme Konseyi Başkanı Seyyid Haşim Safiyuddin, Siyonist rejimin her türlü tecavüzüne karşı tam hazır durumda olduklarını kaydetti.

El Meyadin televizyon kanalına konuşan Hizbullah üst düzey üyesi, bazı Arap rejimlerinin Siyonist rejim ile normalleşme yoluyla kendi plan ve politikaları konusunda ümit yaratmaya çalıştığını kaydetti.

Hizbullah üyesi, Siyonist rejim ile mücadelenin Kudüs-i Şerif’in özgürleşmesi için şart olduğunu ifade ederek, Hizbullah’ın kendi görevini yerine getirip, Siyonist rejim ile olası karşılaşma için hazırlandığını vurguladı.

Öte yandan, Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, Lübnan merkezli OTV kanalına verdiği demeçte, gündemdeki konuları değerlendirdi.

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, bu hareketin her an, her koşulda Siyonist Rejim’in saldırılarına yanıt verebilecek güçte olduğunu söyledi.

Naim Kasım, “Lübnan’daki durum koronavirüs nedeniyle zor olduğu gibi İsrail’de de korona sorunu var. Fakat İsrail’in durumunun bizden daha kötü olduğuna inanıyorum. Bu durumda İsrail, Lübnan’a karşı kolayca harekete geçemez çünkü Hizbullah’ın hazırlıklı olduğunu iyi biliyor. İsrail saldırılarına her an, her koşulda karşılık verebileceğimizi de biliyorlar” ifadelerinde bulundu.

“İsrail Lübnan’a karşı bir savaş başlatmak istiyorsa, onu bekliyoruz. İsrail, Lübnan topraklarını işgalden kurtarıp 2006 savaşına girenlerin Siyonistlerle yüzleşebileceğinin farkındalar” diyen Naim Kasım, bu hareketin her an, her koşulda Siyonist Rejim’in saldırılarına yanıt verebilecek güçte olduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir