FilistinTüm HaberlerYemen

Abdulmelik el- Husi: Filistin Halkını Savunmak İçin Direniş Cephesi’nin Yanındayız

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Abdulmelik el- Husi, Dünya Kudüs Günü’nün, İslam ümmetine Filistin davasını destekleme görevini hatırlatmak için bir gün olduğunu belirtti.

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Abdul Melik el- Husi, Dünya Kudüs Günü münasebetiyle “Direniş Cephesi Liderleri Birlikte” ismiyle düzenlenen online canlı yayın programında bir konuşma yaptı.
Husi, Dünya Kudüs Günü’nün, İslam ümmetine Filistin davasını destekleme görevini hatırlatmak için bir gün olduğunu belirtti.

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri; “Biz Yemen halkı olarak Filistin halkını destekliyoruz zira Filistinlileri bu şartlarda desteklemek dini, ahlaki ve insani bir taahhüttür.” açıklamasını yaptı.

Husi, “Siyonist düşmanın Gazze Şeridi’ndeki Filistinlileri kuşatmasının yanında işlediği cinayetler günlük rutin haline geldiğini.” bildirdi. 

Yemen Ensarullah Hareketi lideri, ”Yemen milleti, Kutsal yerlere ve Mescid-i Aksa’ya yardım etme konusunda Direniş Cephesinin yanında fiili olarak yer aldığını açıkça ilan ediyor” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir