Dünyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Hasan Ruhani’den Müslüman Ülke Liderlerine Bayram Mesajı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ayrı ayrı mesajlarda mübarek Ramazan bayramlarını, Müslüman ülke liderleri, hükümetleri ve halklarına tebrik etti.

Ruhani dün gece gönderdiği mesajlarda mübarek Ramazan ayın bereketi ve uzmanlar ile bilim adamlarının çalışmaları nedeni ile dünya insanlarının sorunların üstesinden gelmelerini, başta Koronavirüs olmak üzere günümüz insanın canını sıkan sorunlara karşı zafer kazanarak, tüm dünya halkı ve Müslümanların her geçen gün artan barış, huzur, güvenlik ve sağlığına vesile olmasını diledi.

İran İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani de bir kutlama mesajında Ramazan bayramını Müslüman ülke meclis başkanlarına tebrik ederek, “günümüz dünyada, Koronavirüs krizi gibi İslam dünyasının karşı karşıya olduğu sorunla mücadelede Müslüman ülke parlamentoların çalışmaları ve rolünün etkili olduğunu” belirtti.
Cumhurbaşkanı birinci yardımcısı İshak Cihangiri de Ramazan bayramı nedeni ile Müslüman ülkelerdeki mevkidaşlarına gönderdiği tebrik mesajında Allah Teâlâ’dan Müslüman ülkelere yücelik ve esenlik, mevkidaşlarına sağlık ve başarılar diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir