Dünyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Abdullahiyan: İran Halkı, Beyaz Saray’daki Terörist Başını Çok İyi Tanıyor

İran Meclis Başkanı Danışmanı Emir Abdullahiyan, “İran’ın uygar insanları Beyaz Saray’daki kravatlı teröristlerinin başını iyi tanıyor” dedi.

İran Meclis Başkanı Danışmanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, kişisel sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden yaptığı bir paylaşımda ABD Başkanı Donald Trump’ın Twitter’den yaptığı iddialarına tepki gösterdi. 

Emir Abdullahiyan’ın paylaşımında “Trump, bir yandan Bağdat Uluslararası Havalimanı’nda terörle mücadelenin küresel kahramanına (Şehit Korgeneral Kasım Süleymani) karşı terör emri verirken, İran İslam Cumhuriyeti ile müzakere talebinde bulunamaz” ifadelerine yer verildi.

İran  Meclis Başkanı Danışmanı paylaşımında ayrıca “İran’ın uygar insanları Beyaz Saray’daki kravatlı teröristlerin başını iyi tanıyor” diye kaydetti.

ABD Başkanı Trump, attığı bir tweette, eski ABD askeri Michael White’ın serbest bırakılması dolayısıyla İran’a teşekkür etmişti. Trump, yaptığı açıklamada Tahran ile Washington arasında yeni bir anlaşmanın imzalanması için görüşme çağrısında bulunmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir