Filistinİmam Ali Hamaneyİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney’den Ramazan Abdullah Şallah İçin Taziye Mesajı

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının İmamı Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, Filistin İslami Cihad Hareketi eski genel sekreteri Dr. Ramazan Abdullah Şallah’ın vefatı dolayısıyla başsağlığı dileğinde bulundu.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, Filistin İslami Cihad Hareketi eski genel sekreteri Dr. Ramazan Abdullah Şallah’ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, merhum Ramazan Abdullah’ın vefatı nedeniyle Filistin meselesiyle ilgilenenler özellikle Filistin İslami Cihad Hareketi ile muhterem ailesine başsağlı dileğinde bulundu.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney’in kaleme aldığı mesajda, “Filistin direnişi çok değerli ve sadık bir unsurnu kaybetti. Umarım yüce Allah’ın hidayeti ve yardımıyla, Fethi Şikaki ve Ramazan Abdullah’ın yolunu takip eden halefinin son derece özverili çabaları bu kaybı telafi edecektir” ifadelerine yer verildi.

Filistin İslami Cihad Hareketi eski genel sekreteri 62 yaşındaki Dr. Ramazan Abdullah Şallah yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek iki gün önce hayatını kaybetmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir