IrakTüm Haberler

Büyük Şeytan ABD, Irak’ta Düşen Uçağın Gerçeğini Gizleme Telaşında

Amerika’nın başını çektiği sözde IŞİD karşıtı ittifakın Sözcüsü, Irak’ın El Taci üssünde bir adet C-130 askeri uçağının kaza geçirdiğini, kazada 4 kişi yaralandığını açıkladı.

Ancak bazı kaynaklar ABD, Iraklı direnişçilerin düşürdüğü C-130 uçağı haberini gizlediğini duyurdu!  

Bağdat’ta bulunan ABD kontrolündeki sözde “IŞİD’e karşı koalisyon grubu” askeri üssü El Taci’de, ABD işgal ordusuna ait bir askeri C-130 uçağı Iraklı direnişçiler tarafından düşürüldü.

Iraklı direnişçilerin bu yetenek ve direniş gücünü kamuoyundan saklamak ve kuyruğu dik tutmak isteyen ABD, haberi saptırma yoluna gitti.

ABD güdümündeki Skynews kanalı, bu uçağın düşmediğini, askeri hava üssüne inerken beton bariyerlere çarptığını iddia etti.

Iraklı Direnişçiler Büyük Şeytan ABD Ordusuna Ait C-130 Tipi Askeri Nakliye Uçağını Düşürdü: 15 Ölü, 12 Yaralı!

Iraklı Direnişçiler Büyük Şeytan ABD Ordusuna Ait C-130 Tipi Askeri Nakliye Uçağını Taci Kasabası Semalarında Yerden Havaya Atılan Güdümlü Füzeyle Vurarak Düşürdüler.

Irak kaynakları düşen uçakta aralarında subaylarında bulunduğu en az 15 terörist ABD askeri öldüğünü ve 12 askerin de yaralandığını bildirdi.

Skynews’in bu masa başı haberinde ne uçakta kaç kişinin bulunduğunu, ne ölü ne yaralı sayısını dile bile getirmemesi “acziyet” olarak yorumlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir