Batı AsyaLübnanTüm Haberler

Hizbullah’tan Yeni Açıklama: Daha Bitmedi! Kesinlikle Cevap Vereceğiz!

Hizbullah Hareketi’nden yapılan açıklamada bugün Lübnan ile işgal altındaki toprakların sınırında yaşanan gerilimlerden bizzat Siyonist Rejim’im sorumlu olduğu belirtildi.

Hizbullah Hareketi’nden yapılan açıklamada bugün akşam saatlerinde Lübnan ile işgal altındaki toprakların sınırında yaşanan olaylardan Siyonist Rejim’im sorumlu olduğu bildirildi.

Hizbullah Hareketi, düşman medyasının, Lübnan’dan Filistin topraklarına sızma operasyonu engellendi, yönündeki iddiaların mesnetsiz olduğunu belirtti.

Bildiride ayrıca direniş güçlerinden bir kaç kişini şehit düştüğü veya yaralandığı haberi de külliyen yalan olduğu vurgulandı.

Hizbullah Hareketi, şu ana kadar İslami direniş tarafından tek bir kurşun sıkılmadığını, asıl ateş eden taraf siyonist korkak ve panikleyen düşman olduğunu vurguladı.

Açıklamada, “Düşman medyasında Lübnan’dan işgal altındaki topraklara sızma operasyonlarının engellendiği yönünde iddialar yer alıyor. Bu iddialar mesnetsiz ve gerçek dışıdır. Direniş güçlerinin çatışmada şehit düştüğünü veye yaralandığını ileri süren haberler de hiçbir şekilde doğru değildir.” denildi.

İşgalcilerin hayal ürünü sahte zaferler oluşturmak istediklerine dikkat çekilen açıklamada ayrıca, “Bugün şu ana kadar İslami Direniş güçleri tarafından ateş açılmadı. Ateş açan taraf sadece korkak ve yıpranmış düşmandı. Biz, Siyonist Rejim’e kesinlikle karşılık vereceğiz. Siyonistler cinayetleri nedeniyle cezalandırılacaklar.” ifadelerine yer verildi.

Hizbullah Haraketi bildiride, Hizbullah mücahidi Ali Kamil Muhsin’in Şam çevresinde şehit düşmesine verilecek cevap yolda olduğunu kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir