Batı AsyaTüm Haberler

Siyonist Netanyahu’yu Hizbullah Korkusu Sardı: “Çok Ciddi Bir Tehdit!”

Hizbullah’ın Lübnan sınırında ve işgal edilmiş bölgelerde bugün yaşanan gelişmeler ile ilgili olarak yayınladığı bildiri Netanyahu’yu tedirgin etti.

Netenyahu, Hizbullah’ın yayınladığı bildirinin ardından şu açıklamayı yaptı: ‘Hizbullah’ın bildirisi İsrail’in ciddi bir tehditle karşı karşıya olduğunu göstermektedir.’

Öte yandan Hizbullah güçlerinin Lübnan-ırkçı İsrail sınırındaki Şeba Çiftlikleri bölgesinde siyonist İsrail ordusu karşı operasyon başlattığı bildirildi.

Terör rejimi İsrail ordu sözcüsü Adraee, Lübnan sınırında yaşayan siyonist İsraillilere, bölgede yaşanan “güvenlik olayı” nedeniyle evlerinde kalma çağrısı yaptı. Terörist rejimi İsrail ordusu, Lübnan’ın güneydoğusundaki Kafarşuba bölgesini havan saldırılarıyla hedef aldı.

Hizbullah güçleri ise Lübnan-ırkçı İsrail sınırındaki Şeba Çiftlikleri bölgesinde İsrail ordusuna karşı operasyon başlattı. Operasyonun ırkçı İsrail’in Suriye’de geçtiğimiz hafta Hizbullah’a karşı yaptığı operasyona bir misilleme olduğu bilgisini paylaştı. Lübnan Hizbullahı, sınır bölgesindeki ırkçı  İsrail hedeflerine saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Öte yandan terör rejimi  İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Lübnan Hizbullah hareketinin İsrail için ciddi ve gerçek bir tehdit olduğunu söyledi. 

Hizbullah Hareketi’nden yapılan açıklamada dün  akşam saatlerinde Lübnan ile işgal altındaki toprakların sınırında yaşanan olaylardan Siyonist Rejim’in sorumlu olduğu bildirildi.

Açıklamada, “Düşman medyasında Lübnan’dan işgal altındaki topraklara sızma operasyonlarının engellendiği yönünde iddialar yer alıyor. Bu iddialar mesnetsiz ve gerçek dışıdır. Direniş güçlerinin çatışmada şehit düştüğünü veye yaralandığını ileri süren haberler de hiçbir şekilde doğru değildir.” denildi.

İşgalcilerin hayal ürünü sahte zaferler oluşturmak istediklerine dikkat çekilen açıklamada ayrıca, “Bugün şu ana kadar İslami Direniş güçleri tarafından ateş açılmadı. Ateş açan taraf sadece korkak ve yıpranmış düşmandı. Biz, Siyonist Rejim’e kesinlikle karşılık vereceğiz. Siyonistler cinayetleri nedeniyle cezalandırılacaklar.” ifadelerine yer verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir