İran İslam CumhuriyetiLübnanTüm Haberler

Tümgeneral Selami: Lübnan Milletini Asla Yalnız Bırakmayız

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Başkomutanı General Hüseyin Selami, Lübnan milletini şimdiki zorlu şartlarda asla yalnız bırakmayacaklarını açıkladı.

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Başkomutanı General Selami, Beyrut’ta yaşanan patlama olayı dolayısıyla Hizbullah Genel Sekreteri Nasrullah’a Lübnan milleti ve devletine taziye mesajı gönderdi.

General Selami, Lübnan milleti İslam dünyasında direnişin parlayan yıldızları olduğunu ve her zaman sabır ve direnişleriyle bu tür hadiselere göğüs gerdiğini vurguladı.

General Selami Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’a gönderdiği mesajda olaydan duydukları üzüntüyü dile getirerek Lübnan milleti ve devletine başsağlığı diledi.

General Selami ayrıca, patlama olayından etkilenen Lübnan halkına her türlü yardımda bulunmaya hazır olduklarını ifade etti. Yaralılara acil şifa dileğinden bulunan General Selami, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve ailelerine de başsağlığı diledi.

Lübnan’ın başkente Beyrut’ta Salı günü yaşanan korkunç patlamanın ardından Lübnan Sağlık Bakanlığı, olayda en az 150 kişi hayatını kaybettiğini, 4 bin kişi de yaralandığını açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir