FilistinTüm HaberlerVideo Galeri

VİDEO – Gazze Direnişi, ihanet anlaşmasına cevaben işgal kasabalarını füzelerle vurdu! 6 Siyonist yaralı

Beyaz Saray’daki ihanet anlaşmasının imza töreniyle aynı zamanda, Siyonist yahudi siteleri Aşkelon ve Aşdod kasabalarında bir füze alarmı çaldı.

Fars Haber Ajansı’na göre, Filistin medyası Salı gecesi Gazze Şeridi’ndeki Filistin İslami Direnişinin Aşkelon ve Aşdod’daki Siyonist yerleşim yerlerine birkaç roket fırlattığını bildirdi.

Yerel kaynaklara göre bu kasabalarda sirenler çaldı.  Filistin direniş güçlerinin roket saldırısından korkan siyonistlerin sığınaklara kaçtıkları bildirildi.

Haber kaynakları, şu ana kadar roket saldırısında en az altı Siyonistin yaralandığını bildirdiler. 

Bu arada El Mayadin, terör rejimi İsrail insansız hava araçlarının Gazze Şeridi’nin merkezindeki Deyr al-Balah’ın doğu kısmını hedef aldığını bildirdi.

Filistinli direniş gruplarının ihanet anlaşmasına verdiği füzeli cevap ırkçı İsrail’i karıştırdı. İsrailli muhalif lider Avigdor Liberman, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’ya tepki gösterdi.

Avigdor Liberman, Benyamin Netanyahu’ya Filistinli direniş gruplarının Filistin topraklarından koparılan İsrail yerleşim birimleri Aşdod ve Aşkelon’a düzenlediği füzeli saldırıyı hatırlatarak, Netanyahu’nun Washington’da kutlama yaptığını ancak Filistinli direniş gruplarının da Aşdod ve Aşkelon‘da kutlama yaptığını söyleyerek tepki gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir