Tüm Haberler

Siyonist yerleşimcilerin yarısı Netanyahu’nun istifasını istiyor

Yeni bir anket Siyonist Rejim İsrail başbakanına yönelik itirazların devam etmesi ile Siyonist halkın da onun istifasından yana olduğunu gösteriyor.

Muhabirimizin bildirdiği habere göre  işgal altındaki Kudüs’te yapılan yeni anket,  Binyamin Netanyahu’ya yönelik  peş peşe sürdürülen  itirazların  17’inci haftasında  işgal altındaki insanların yarısını aşkını onun istifasını istediklerini gösteriyor. 

Bu yeni anketin sonuçları  İbranice yayın yapan Maariv gazetesinde yayımlandı. Bu anket  işgal altındaki topraklardaki insanların sadece yüzde 35 kadarının  Netanyahu’nun kalmasından yana olduğunu  ve yüzde 10’unun da  bu hususta bir görüşe sahip olmadıklarını gösterdi. 

Siyonist Rejimin  FM 103’üncü kanalından sonuçları yayımlanan bir başka anket de  Siyonist halkın  yüzde 67’sinin  Netanyahu’nun koronavirüsü yönetiminden memnun olmadıklarını ve bu yönetimi kötü veya çok kötü olarak değerlendirdiklerini gösteriyor. 

Son aylarda işgal altındaki topraklarda  Binyamin Netanyahu’nun yolsuzlukları ve koronavirüs ile mücadeledeki düşük performanslı yönetiminden dolayı  protesto gösterileri düzenlenmiştir. 

Bu çerçevede  protestocular, Netnyahu kabinesinin  koronavirüsü ile mücadeledeki  düşük performansını eleştirerek bir yandan da  kendisi ve eşinin mali yolsuzlukları yüzünden onun istifasını istediler. 

Netanyahu  son aylarda  mali dosyalar ile adı sık sık anılmaktadır. Medyada ise bu dosyalar, 1000, 2000, 3000 ve 4000 isimleri ile anılmaktadır. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir