FilistinSuriyeTüm Haberler

Terör Rejimi İsrail’den Suriye ve Gazze’ye hava saldırısı!

Dün gece (20 Ekim’i 21 Ekim’e bağlayan gece) Gazze tarafından atılan bir füzenin havada imha edildiğini ileri süren İsrail işgal güçleri bu iddiasının ardından Gazze Şeridi’nin ortasındaki Deyru’l-Belah şehri civarında tarım arazilerini hedef alan hava saldırıları düzenledi. 

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre işgal uçakları Deyru’l-Belah’ın doğusundaki tarım arazilerine birkaç dakika arayla üç füze attı. 

Yerel kaynakların verdiği bilgilerde saldırıların herhangi bir can kaybına veya yaralanmaya neden olmadığı ancak hedef alınan bölgede büyük maddi zarara neden olduğu ifade edildi. 

Saldırıdan sonra işgal uçakları Gazze semalarında uçuşa devam etti. 

İşgal güçlerinin hava saldırılarının, Gazze tarafından civardaki yahudi yerleşim bölgelerine yönelik bir füze atılmasının tespit edildiğinin iddia edilmesinden kısa bir süre sonra gerçekleştirildi. 

Siyonist Rejim İsrail’den Suriye’ye Saldırı

Suriye Haber Ajansı SANA Çarşamba sabahı Siyonist Rejimin Suriye’nin Güneyindeki Kuneytıra bölgesine füzeli saldırı gerçekleştirdiğini bildirdi.

Suriye Haber Ajansı SANA  Siyonist Rejim İsrail’in  füze ile  Kuneytıra eyaletinin Kuzeyindeki El Hurriya köyündeki bir okulu vurduğunu bildirdi. 

Bu saldırının verdiği zarar ve hasar bilançosu hala açıklanmamıştır.  

Ayrıca El Meydadin kanalı da  Siyonist Rejim savaş uçakları ve helikopterlerinin   Gazze Şeridi’nin merkezindeki Deyr El Beleh bölgesinin Doğusunu da hedef aldıklarını duyurdu. 

Siyonist Rejim topçu birlikleri, helikopterleri ve  İHA’ları  son aylarda Gazze Şeridi’nin farklı noktalarını defalarca hedef almıştır. 

Siyonist Rejim İsrail  2017 Aralık’ından itibaren Gazze’ye yönelik yeni tur hava saldırılarına başlamıştır.  

Bu saldırılar  her daim içi boş ve temelsiz iddialarla yapılmıştır. Siyonist Rejimin yaptığı bu saldırılarda  şimdiye dek binlerce Filistinli yaralanmış ve şehit düşmüştür. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir