Dünyaİmam Ali Hamaneyİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney’den Peygamber Efendimiz’e (s.a.v) yapılan hakarete sert tepki!

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının İmamı Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, bir Fransız dergisinin Yüce İslam Peygamberine hakaret içeren karikatür yayımlamasını kınadı.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney’in mesajının tam metni şöyle:

“Bismih-î Teâlâ,

Bir Fransız dergisinin Yüce Peygamberin nurani ve kutsi çehresine hakarette bulunarak ortaya koyduğu bu affedilmesi mümkün olmayan günah, bir kez daha batıdaki siyasi ve kültürel sistemlerin İslam dini ve Müslümanlara karşı içlerindeki öfke, kin ve nefret ateşini aşikâr etmiştir.

Bazı Fransız politikacıların, “ifade özgürlüğü” bahanesine sığınarak böylesine büyük bir suçu mahkûm etmemesi, tamamen avam kesimini aldatmaya yönelik kabul edilemez bir safsatadır.

Siyonistler ve müstekbir devletlerin İslam karşıtı derin politikaları, zaman zaman ortaya çıkan bu düşmanca hareketlerin başlıca sebebidir. Bu işin zamanlaması dikkate alındığında ise asıl amacın, milletlerin ve batı Asya halklarının zihinlerini ABD ve Siyonist İsrail rejiminin bölgedeki kirli planlarından saptırmak olduğu anlaşılmaktadır.

Müslüman milletler, özellikle de batı Asya ülkeleri, bu hassas bölgedeki konulara ilişkin son derece uyanık olmalı; batılı politikacıların ve devlet adamlarının İslam ve Müslümanlara yönelik düşmanlıklarını asla unutmamalıdırlar.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir