LübnanTüm Haberler

Hizbullah, Lübnan’ın güney sınırlarında alarm durumuna geçti!

Lübnan medyası Hizbullah güçlerin ülkenin güneyinde alarm durumuna geçtiklerini duyurdu.

Lübnan-24 haber sitesi Hizbullah hareketi başta ülkenin güneyi olmak üzere Lübnan topraklarının genelinde teyakkuza geçtiğini duyurdu.

Lübnanlı kaynaklar, korsan İsrail işgal ordusunun askeri tatbikatı ile birlikte Hizbullah güçleri alarm durumuna geçtiğini ve böylece siyonist Başbakan Benyamin Netanyahu’nun bu hassas günlerde herhangi bir harekette bulunması karşısında hazırlıklı olmak istediklerini kaydetti.

Öte yandan, Maariv Gazetesinin haberine göre, Siyonist İsrail Savaş Bakanı, işgal altındaki kuzey Filistin’deki “Zehirli Ok” olarak adlandırılan tatbikatının yapıldığı bölgeye yaptığı ziyaret sırasında Lübnan’ı tehdit etti.

Siyonist Rejim Savaş Bakanı Benny Gantz, Tel Aviv’in Hizbullah’ın tepkisine ilişkin güçlü endişesini dile getirdiği açıklamalarında, Lübnan’ı tehdit ederek sorunu Hizbullah gibi göstermeye çalıştı ve şu iddialarda bulundu: ‘Lübnanlılar, sorunlarının İsrail değil, Hizbullah olduğunu bilmelidir; Hizbullah İsrail’e karşı harekete geçerse bedelini Lübnan ödeyecektir.’ 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir