Batı Asyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Şehid Muhsin Fahrizade suikastında önemli detay!

Iranpress haber ajansı, Savunma Bakanlığı Araştırma ve Yenilikçilik Kurumu Başkanı ve seçkin nükleer bilimci Muhsin Fahrizade’ye yönelik suikast olayı ile ilgili elde ettiği yeni detayları yayımladı.

Iranpress’in elde ettiği yeni bilgilere göre, nükleer bilimci Muhsin Fahrizade’ye yönelik suikast olayı bir pikabın üzerinde kurulan uzaktan kumandalı otomatik bir silahla açılan yaylım ateşi ile gerçekleşti.

Yine elde edilen bilgilere göre, uzaktan kumandalı bu silah Siyonist İsrail yapımı olduğu ve şehit Fahrizade’nin görüntüsünü alır almaz üzerinde odaklandığı ve ateş etmeye başladığı anlaşılıyor.

Elde edilen bilgiler ayrıca, suikast planında bir pikabın seçilmesi, şehit Fahrizade’nın korumalarına darbe indirmek ve uzaktan kumanda sistemini ve diğer kanıtları yok etmek amacı doğrultusunda gerçekleştiğini ortaya koydu.

Iranpress muhabiri nükleer bilimci Muhsin Fahrizade’ye yönelik suikast olayında korsan Siyonist İsrail casusluk örgütü ve münafıklar terör örgütünün parmağı bulunduğu yönünde güçlü kanıtların bulunduğuna işaret ediyor.

Iranpress haber ajansına ulaşan bilgilere göre, teröristlerin nükleer bilimci Muhsin Fahrizade’ye yönelik suikast olayında kullandığı silahın kalıntıları, bu silahın Siyonist İsrail yapımı olduğunu gösteriyor.

Gerçi söz konusu silahı taşıyan pikap infilak ettirilerek, şehit Fahrizade’nın korumalarına darbe indirmek ve uzaktan kumanda sistemini ve diğer kanıtları yok etmek istenmiş, fakat silahtan geriye kalan parçalar açıkça Siyonist İsrail yapımı olduğunu ortaya koyduğu anlaşılıyor.

Silahlı teröristler 27 Kasım Cuma günü akşam saatlerinde Savunma Bakanlığı Araştırma ve Yenilikçilik Kurumu Başkanı ve seçkin nükleer bilimci Muhsin Fahrizade’yi taşıyan araca saldırarak bu seçkin bilim adamını şehit etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir