DünyaTüm Haberler

Yeğeninden Trump’a: Suçlu, zalim ve hain; Beyaz Saray’dan sonra hapse girecek

ABD başkanı Trump’ın yeğeni Mary Trump, Trump’ı cani, zalim ve hain niteleyerek, ”Beyaz Saray’dan sonra onun yeri cezaevidir’ dedi.

Geçtiğimiz aylarda amcası ABD Başkanı Donald Trump ile ilgili kitap yazan ve Trump için ‘Dünyanın en tehlikeli insanı’ ifadelerini kullanan yeğen Mary Trump, verdiği röportajda “ABD halkı onu birdaha görmeyebilir. Ama biz görmeye devam edeceğiz. Bu durum çok kötü. Donald Trump suçlu, zalim ve haindir” ifadelerini kullanırken Başkan Trump’ın Beyaz Saray’dan ayrıldıktan sonra hapse gireceğini iddia etti.

Geçtiğimiz aylarda, Too Much and Never Enough (Aşırı Fazla ve Hiç Yeterli Değil: Ailem Dünyanın En Tehlikeli Adamını Nasıl Yarattı) adlı kitabı piyasaya sürerek ailesinin sırlarını ifşa eden Mary Trump Associated Press’e röportaj verdi. Mary Trump, amcası Donald Trump’ın “suçlu, zalim ve hain” olduğunu ve Beyaz Saray’dan ayrıldıktan sonra hapse gireceğini söyledi.

Psikolog ve yazar olan Mary Trump, amcasının yargılanması fikrini desteklerken, ülkenin siyasi olarak bölüneceği fikrine karşı geldi. Mary Trump, “Amerikan halkının bununla başa çıkabileceğini düşünüyorum. Herhangi bir kişi yargılanmayı hak ediyorsa o da Donald’dır. Donald yargılanmazsa ilerleyen yıllarda ondan daha kötü biriyle de karşılaşabiliriz” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz aylarda Mary Trump, Too Much and Never Enough (Aşırı Fazla ve Hiç Yeterli Değil: Ailem Dünyanın En Tehlikeli Adamını Nasıl Yarattı) adlı kitabı piyasaya sürerek aile sırlarını ifşa etmişti. Bunun üzerine, Trump’ın kardeşi Robert Trump’tan (72) geldi. Robert Trump, kitabın ‘aile anlaşmasını ihlal ettiği’ gerekçesiyle geçen hafta New York’ta mahkemeye başvurdu ve basılmasını engellemek istemişti. New York’ta mahkeme, Donald Trump’ın yeğeni Mary Trump (55) tarafından kaleme alınan Too Much and Never Enough (Aşırı Fazla ve Hiç Yeterli Değil: Ailem Dünyanın En Tehlikeli Adamını Nasıl Yarattı ) isimli kitap üzerindeki yayın yasağını kaldırma kararı almıştı.

Amerika’da yapılan başkanlık seçimlerinde Demokrat aday Biden’e karşı seçimi kaybeden Trump, bu zamana kadar bu yenilgiyi resmen kabul etmemiş ve seçimde yaygın bir şekilde hile olduğunu iddia etmiştir. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir