Batı Asyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Tümgeneral Selami: Siyonist rejim ve yandaşları yaptıklarının bedelini ağır ödeyecek!

İran İslam Devrimi Muhafızlar Ordusu Komutanı tümgeneral Hüseyin Selami, “Siyonist rejim ve aşırılık yanlıları Şehit Fahrizade suikastının cezasını kesinlikle ödeyecek ve İran milleti uygun zamanda onlardan şiddetli intikamını alacak” dedi.

Tümgeneral Selami, nükleer bilim insanı şehit Fahrizade’nin bugün evine giderek ailesiyle görüşmesinde “Vahşi teröristlerinin cinayeti, şehit doktor Fahrizade’yi daha da onurlandırdı. Bu şehidimiz de, Amerikalılardan intikamını alan Kudüs gücü komutanı şehit Kasım Süleymani gibi, her zaman düşmanların hedefindeydi” dedi.

Tümgeneral Selami, ”Büyük Şeytan Amerika ve siyonist İsrail rejimi tarafından bu milletin evlatlarının terör yoluyla  mazlum bir şekilde şehit edilmelerinin büyük bir iftihar olduğunu belirterek,  bunların aynı zamanda İslami İran’ın da büyük iftiharları olduğunu, kuşkusuz,  özellikle de Şehit Fahrizade olmak üzere şehitlerin şanlı yolunu eskisinden daha parlak bir şekilde sürdürüleceğini’ söyledi.

Tümgeneral Selami, işgalci Siyonist rejimin bu korkakça eylemlerle kendisini çöküşü ve devrilişine daha da yaklaştırdığını ve bu canilerin döktükleri kanlarda boğulacaklarını belirterek, ”Siyonist rejim ve yandaşları bu barbarca suçların bedelini kesinlikle ödeyecek ve büyük İran milleti zamanı geldiğinde onlardan şiddetli intikamını alacak.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir