Tüm Haberler

Siyonist Netanyahu, Kudüs’te protesto edildi

Filistin topraklarının işgalcisi terör rejimi İsrail başbakanı Netanyahu’ya yönelik protestolar devam ederken dün Kudüs’te yine Netanyahu aleyhinde protesto gösterisi düzenlendi.

Irkçı İsrail’de hakkındaki kanunsuzluk davası nedeniyle Başbakan Binyamin Netanyahu karşıtları haftalık olarak gerçekleştirdikleri protestoları sürdürüyor.

Irkçı İsrail’in ayrı bölgelerinden gelen binlerce kişi,  Kudüs’teki Başbakanlık konutu önünde toplandı. Siyonist rejim İsrail bayrakları taşıyan protestocular, Netanyahu’nun istifasını istedi. Netanyahu döneminin sona ermesini isteyen protestocular ve organizatörler, seçimlerin protestoları durduramayacağını ve gösterilerin daha da güçleneceğini belirtti.

Protestolarda yapılan konuşmalarda, “Seçimler esnasında vatandaşlar olarak yükümlülüğümüz, dışarı çıkıp Netanyahu’yu protesto etmek ve ona herhangi bir vakit vermemektir. Ona korona virüs, ekonomi ve halkın bölünmesiyle başa çıkmadaki başarısızlıklarını hatırlatmalıyız” denildi.

Bu arada İsrail’in yine değişik bölgelerinde, kavşaklarda, meydanlarda ve üst geçitlerde de protestolar düzenlendi. Gösterilerle ilgili en az 20 kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir