Batı AsyaLübnanTüm Haberler

Siyonist uzmanlardan Hizbullah’ın üstün füze kabiliyetleri konusunda uyarı

Siyonist İsrailli askeri uzmanlar, Hizbullah’ın füze gücünü itiraf ederlerken, Hizbullah ile herhangi bir savaş veya çatışma konusunda uyarıda bulundular.

Mehr haber ajansına göre, Siyonist gazetelerden  Jerusalem Post, bir İsrailli asker tarafından yazılan bir rapora temasla, Hizbullah’ın gelecekteki herhangi bir savaşta askeri gücünün bilinen bir gerçek olduğunu, Hizbullah’ın gelecekteki herhangi bir savaşta İsrail’in işgalindeki bölgelere günde 4.000 füze atabilecek güçte olduğunu yazdı.

Terör rejimi İsrailli askerin mektubunda, Hizbullah’ın İsrail’in her yerini dakik olarak vurabilecek  çok sayıda  füzelere sahip olduğunu yazdı.

Yazıda, Hizbullah’ın askeri gücünün 2006’daki savaşla mukayese edilemeyecek kadar arttığı, Hizbullah’ın füze sayısını 170 bine çıkardığını bu füzelerin kısa menzilli, uzun menzilli gibi değişik füzeler olduğunu ve bunların 300 km. menzilli olduğuna yer verildi.

Bilindiği gibi terör rejimi İsrail’in 2006’da Lübnan aleyhinde başlattığı savaşta Lübnan Hizbullah ve direniş güçlerinin mücadelesi sonucu yenilmezlik efsanesi yaşayan terör rejimi ordusu yenilgiye uğramıştı. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir