Genel

Irak direniş hareketi ‘Kasım’ul Cebbarin’ ABD terör konvoylarına yapılan saldırıyı üstlendi

Irak’ın Kasım’ul Cebbarin hareketi bir bildiri yayımlayarak, Amerika’nın askeri konvoylarına düzenlenen saldırıların sorumluluğunu üstlendi.

Cumartesi günü bir bildiri yayımlayan Kasım’ul Cebbarin hareketi, Amerikalı işgalci terörist askerlere karşı düzenledikleri operasyonlar gayet etkili olduğunu ve iddia edilenlerin aksine belirlenen hedeflere isabet sağlandığını belirterek, Amerika terör devletinin Irak’ta komploları hakkında uyarıda bulundu.

Kasım’ul Cebbarin hareketi, Amerika terör devleti Irak’ta yerleşim merkezlerine roketli saldırı düzenlemeyi planladığını belirterek, bu tür saldırılar hareketi, Amerikalı terörist askerleri hedef almaktan vazgeçiremeyeceğini, Amerikalı işgalciler onlara karşı düzenlenecek saldırıların daha da etkili ve acı verici olacağını bilmeleri gerektiğini vurguladı.

Kasım’ul Cebbarin hareketi bundan önce de Irak’ta Amerika’nın askeri konvoylarına düzenlenen bir kaç saldırının sorumluluğunu üstlenerek, bu saldırıların Amerikalı işgalcileri askeri ve iktisadi açılardan sıkıştırmayı ve kuşatmayı amaçladığını belirtmişti.

Irak halkı ve birçok siyasi hareketi, Amerikalı terörist askerlerin bu ülkeyi terk etmelerini istiyor. Irak parlamentosu da bu doğrultuda bir yasa çıkardı.

Son günlerde Irak’ta Amerika’nın askeri konvoyları bir kaç kez saldırıya uğradı ve Bağdat’ın yeşil bölgesinde yer alan ABD büyükelçiliğine de roketli saldırı düzenledi. Gerçi Iraklı direniş grupları bu saldırıyı kınayarak, saldırı onların işi olmadığını açıkladı; ancak Amerika bu saldırıdan Iraklı direniş gruplarını sorumlu tutuyor.

Kasım Cebbarin Birlikleri, ABD İşgalcilerine Ait 4 Araçlık Konvoyu İmha Etti

Iraklı Direniş Gruplarından Kasım Cebbarin Birlikleri Büyük Şeytan ABD İşgalcilerine Ait 4 Araçlık Konvoyu Semava Şehri Kırsalında Güdümlü Füzelerle Vurarak İçindekilerle Birlikte İmha Etti. (İSLAMİ DAVET)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir