FilistinLübnanTüm Haberler

İHA’ları Direşin eline geçen Siyonist rejim şokta!: Hamas ve Hizbullah, İHA’ları düşürmek için özel bir teknoloji kullanıyor

Son günlerde art arda İHA’larını kaybeden korsan İsrail rejiminde güvenlik kaynakları, Hamas bunun için bir nevi teknolojiyi kullandığını tahmin ettiklerini belirtti.

Söz konusu kaynaklar, İşgal ordusu Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas’ın İHA’ları düşürmek için bir nevi teknolojiyi elde ettiğini tahmin ettiğini kaydetti.

Bundan önce Sipahiler Ordusu Hava Uzay Kuvveti İran’ın hava sahasını ihlal eden ABD’nin casus İHA’larını sağ salim yere indirmeyi ve ele geçirmeyi başarmıştı.

Direniş güçleri Gazze’de işgal güçlerine ait İHA’yı düşürdü

İşgalci siyonist güçlerine ait bir insansız hava aracının Gazze Şeridi’nde düştüğü belirtildi. Gazze’deki güvenlik kaynakları ise İHA’nın Hamas’a bağlı güvenlik güçlerince ele geçirildiğini duyurdu.

Newpress’in haberine göre, işgalci siyonist güçlerine ait bir insansız hava aracının abluka altındaki Gazze Şeridi’nde düştüğü belirtildi. 

Öte yandan Gazze’deki güvenlik kaynakları ise düşüen İHA’nın Hamas’a bağlı güvenlik güçlerince ele geçirildiğini belirtti. 

Filistinli direniş grupları dün de Gazze’nin kuzeyinde Siyonist Rejim’e ait bir İHA’yı ele geçirdiklerini açıklamıştı.

Dün de Lübnan Hizbullah güçleri işgal rejimine ait bir İHA’yı bu ülke sınırlarını ihlal ettiği için düşürmüştü.

Hizbullah, Siyonist Rejim İHA’sını ele geçirdi

Lübnan basını, işgal rejimi İsrail’e ait bir İHA’nın Lübnan Hizbullah güçleri tarafından ele geçirildiğini belirtti.

El Meyadin televizyon kanalının haberine göre, bugün sabah saatlerinde Lübnan’ın hava sahasına giren işgal rejimi İsrail’e ait bir İHA, Lübnan’ın güneyindeki Belida bölgesinde İslami Direniş güçlerince ele geçirildi.

Haberde, işgal rejimine ait sözkonusu İHA’nın Lübnan direniş güçlerinin elinde olduğu bildirildi.

Hizbullah hareketi, bu olay hakkında ayrıntılı bilgi vermezken Siyonist rejim, İHA’sını düşürüldüğünü doğruladı.

Lübnan İslami Direnişi yaptığı açıklamada, bugün sabah saatlerinde Lübnan’ın güneyindeki Belida beldesinin hava sahasına giren Siyonist düşmana ait bir İHA’nın düşmanın kontrolünden çıkarılan direniş mücahitlerinin eline geçtiğini bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir