İran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Devrim Muhafızları Başkomutanı, Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney’in mesajını takdir etti

İran Devrim Muhafızları genel komutanı tümgeneral Hüseyin Selami, İslam İnkılabı Rehberi ve İran başkomutan Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney’in kendilerine yönelik yazdığı mesaja teşekkür ederek, takdir etti.

İslam Devrim Muhafızları komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, İslam İnkılabı Rehberi’nin devrim muhafızları ordusu, personeli, komutanlarına hitaben şefkat ve cesaret verici mesajı için teşekkür ederken, Devrim Muhafızları Başkomutanı’nın mesaj metninde, Devrim Muhafızlarının, ülkenin hakimiyeti ve toprak bütünlüğünün korunması, özgürlük savaşçıları ve dünyanın dört bir yanındaki mazlumlar için canlarını ve en sevdiklerini feda ettiklerine yer verildi. 

Mesajda, düşmanların saldırmaya cesaret edemeyeceği ve saldırmayacağına yer verilirken, ”Allah’ın lütfuyla daha önce görmedikleri herhangi bir tehdide hazırladığımızı anladılar. Devrim Muhafızları Başkomutanı’nın mesaj metninde, sizin de söylediğiniz gibi, Yüce Allah’ın ve sadık ve gayretli, güçlü yardımıyla yolumuza devam edeceğimizi belirtiyor ve İslam Ümmeti büyük özlemlerini gerçekleştirene kadar pes etmeyeceğiz” cümlesi yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir