İran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

General Pakpur: İran’ın güvenliği yükselen bir biçimde devam ediyor

İslam İnkılabı Devrim Muhafızları Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı General Muhammed Pakpur, ülkenin kalıcı güvenliği artan bir biçimde devam ettiğini vurguladı.

Hş. 1400 yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı General Pakpur, ülkenin kalıcı güvenliği bu yıl yine İslam inkılabının hedefleri tam olarak gerçekleşme noktasına kadar artan bir biçimde devam ettiğini belirtti.

General Pakpur mesajında, hş. 1399 yılında İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kara Kuvvetleri’nin görev ve misyonları İslam İran’ın geniş ve yine direniş ekseni coğrafyasında başarılı bir şekilde sürdüğünü vurguladı.

General Pakpur mesajında ayrıca ülke genelinde eşkıya çeteleri, inkılap karşıtı terör örgütlerine karşı başarılı operasyonlar, yurt çapında biyolojik savunma tatbikatının düzenlenmesi, korona virüs salgını başladıktan sonra çadır hastaneler ve donanımlı sağlık merkezlerinin kurulması, bu kuvvetin bazı uygulamaları olduğunu ifade etti.

Mesajda İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kara Kuvvetleri’nin ülke sınırlarında güvenliği temin etmesi, İslam İnkılabı Lideri İmam Hamanei’nin hoşnutluğuna vesile olduğu vurgulandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir