Dünyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Tuğgeneral Hicazi: Hş. 1400 yılı, düşmanların yok oluşunun ve evrensel inkılabın başlangıcının yılı olacak!

İran İslam İnkılabı Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü İkinci Komutanı Tuğgeneral Seyyid Muhammed Hicazi, hş. 1400 yılı ilahi yardımlarla küresel müstekbir, din ve beşeriyet düşmanı güçlerin yok olması ve bölgeden ihraç edilmeleri yönünde büyük bir değişim ve evrensel inkılabın başlangıcı olacağını vurguladı.

Hş. 1400 yılında İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu komutanlarının ilk oturumunda Amerika terör devletinin Irak’ta kalma çabalarına işaret eden Tuğgeneral Hicazi, İslam düşmanları ve özellikle Amerika ve küresel istikbar Irak milletini susturmak ve Irak direnişini kırmak ve bu ülkede kalmak istediklerini, fakat başarılı olamadıklarını belirtti.

Tuğgeneral Hicazi şöyle dedi:

ABD Başkanı Joe Biden da son günlerde Batı Asya bölgesindeki asker sayısını azaltmakta olduklarını ve Amerika’nın onurunu korumak ve bölge milletlerinin direnişini önemsiz göstermek için de S. Arabistan’dan bir Patriot hava savunma sistemini çektiklerini ileri sürdü.

General Hicazi, bu uygulama Amerikalı terörist askerlerin bölgeden ihraç edilmelerinin ilk adımı olduğunu, habis ABD rejimi gönüllerin serdarı General Hac Kasım Süleymani’yi şehit ettikten sonra bölge milletlerinin iradesi Amerikalı terörist askerlerin bölgeden ihraç edilmeleri üzerinde odaklandığını vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir