Dünyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

General Fellahzade: İslam düşmanlarının yok oluşu yakındır!

İran İslam İnkılabı Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü İkinci Komutanı General Muhammed Rıza Fellahzade, İslam düşmanlarının yok oluşu yakın olduğunu, nitekim İslam İnkılabı Lideri İmam Hamaney’in bir kaç yıl önce buyurduğu üzere gelecekte yeryüzünde siyonist rejim adında bir rejim kalmayacağını vurguladı.

Kudüs Gücü’nün şehit komutanı General Muhammed Hicazi için düzenlenen anma töreninde konuşan General Fellahzade şöyle dedi:

Bu milletin düşmanları, Amerika, siyonist rejim ve yandaşları bizim tarih boyunca tüm mazlumların varisi olduğumuzu ve mazlumiyetin doruğunda olmamıza rağmen izzetle onların karşısına çıkacağımızı bilmeleri gerekir. Eğer bizi binlerce kez param parça ederlerse bile, Kur’an’ı Kerim yolundan ve Kur’an’ı Kerim’in İslam savunma ve kafirlerle mücadele tavsiyelerinden el çekmeyiz.

General Fellahzade konuşmasının devamında bugün siyonist rejim iç sorunlarla uğraştığını, direniş gruplar bölgede ve yeryüzünün her yerinde onların üsleri ve inlerinin yanı başında bulunduklarını ve mücadeleden el çekmeyeceklerini vurguladı.

General Fellahzade ayrıca bugün şehit Süleymani ve şehit Hicazi’lerin kanı dünyanın hür insanlarının damarında aktığını ve imamımızın vadettiği üzere İslam dini küfür barikatlarını fethederek İslam bayrağını dünya zirvelerinde dalgalandıracağını ifade etti.

Kudüs Gücü eski İkinci Komutanı General Seyyid Muhammed Hicazi bir kaç gün önce kutsal savunma yıllarında kimyasal silahtan etkilenme yüzünden şehadet mertebesine nail oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir