Batı Asyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Devrim Muhafızları’ndan Siyonist rejime tehdit!: İşgal topraklarındaki saldırıların devamı daha ağır gelecek!

İran Devrim Muhafızları Ordusu Başkomutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, korsan rejim İsrail’i her türlü şirretine aynı şekilde veya daha güçlü olarak tepki verileceği konusunda uyardı.

Komutan Selami bugün el Meyadin televizyon kanalına yaptığı açıklamada, İran’ın İsrail’in her türlü sinsi eylemine aynı düzey veya daha güçlü şekilde yanıt vereceğine işaretle, Siyonistler’in bölgedeki şer girişimlerinin ters sonuç verip, onları gerçek tehlikelere maruz bırakacağını vurguladı.

İşgal altındaki Filistin’de yaşanan son gelişmelere temas eden General Selami, siyonistlerin bölgede her türlü şirreti kendilerine döneceğini belirtti.

General Selami, İran İslam Cumhuriyeti siyonistlerin her türlü şirretine aynı şiddetle ve hatta daha güçlü olarak karşılık vereceğini vurguladı.

General Selami ayrıca siyonistlerin bölgede işledikleri her türlü şirret onların geleceğini iyice tehlikeye atacağını, bu tür hareketleri devam etmeleri onları çöküş noktasına daha da yaklaştıracağını, nitekim şimdiden bu rejimin çöküş süreci için gereken zemin hazırlanmış durumda olduğunu kaydetti.

Komutan Selami, geçtiğimiz günlerde Siyonistler’in şer eylemlerinin yanıtsız bırakılmadığına ve işgal toprakları içinde bazı olayların yaşandığına tanıklık edildiğine temasla, bu tür olayların sonraları da daha geniş ölçüde tekrarlanabileceğini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir