İran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Hatem’ul Enbiya (s.a.v) Hava Savunma Karargahı’nın yeni komutanı Tuğgeneral Kadir Rahimzade oldu

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının İmamı Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, İran Devrim Muhafızları ve İran Ordusu’nun hava savunma kuvvetlerini tek bir çatı altında toplayan Hatem’ul Enbiya -s- hava savunma ortak karargahının yeni komutanını atadı.

İslam İnkılabı Lideri Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney’in ofisinden yapılan açıklamaya göre, Başkumandan İmam Hamaney, Tuğgeneral Kadir Rahimzade’yi Hatem’ul Enbiya -s- hava savunma ortak karargahının yeni komutanı olarak atadı.

Başkumandan Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, İSK Başkomutanı General Musevi’nin önerisi ve General Rahimzade’nin liyakatı ve deneyimleri göz önünde bulundurarak kendisini bu göreve atadığını belirtti.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney ayrıca ülke semalarının her türlü nüfuza kapalı olması yönünde gereken değişimin gerçekleştirilmesi ve silahlı kuvvetlerin tüm imkanları ve kapasitelerinden bu yönde yararlanılması ve hava savunma komutanlığının bir bütün olarak güncelleştirilmesi ve takviye edilmesi beklenen hedefler olduğunu vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir