Dünyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani: İran İslam Cumhuriyeti, İslam düşmanlarını yenmeyi başardı!

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani, İran İslam Cumhuriyeti’nin İslam ve inkılap düşmanlarını yenmeyi başardığını söyledi.

Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani dün Tahran’da Şehit Murteza Mutahhari için düzenlenen anma merasiminde yaptığı konuşmada, İslam İnkılabı evlatlarının Şehit Mütehhari’nin yolunda hareket etmeye devam ettiğini belirtti.

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani, bugün dünyanın her noktasında Şehit Hacı Kasım Süleymani ve direniş kültürünü sevenler ve mücahitlerin Kudüs Gücü’nü bir örnek gördüklerini vurguladı.

General Kaani bugün  dünyanın her noktasında Şehit Hac Kasım Süleymani ve direniş kültürünü sevenler ve mücahitlerin Devrim Muhafızları Ordusu ve Kudüs Gücü’nü bir örnek olarak gördüklerini ve maneviyat, ahlak ve kardeşlik ruhundan kendilerine etkilendiklerini vurguladı.

Komutan Kaani ayrıca, İslam İnkılabı tarihi boyunca, Yüce Allah’ın yardımıyla en zor krizler ve sorunları geride bıraktıklarını ve düşmanları yenmeyi başardıklarını kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir