İran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Tuğgeneral Şekarçi: Düşmanlar artık İran’a karşı askeri tehditte bulunmaya cesaret edemiyor

İSK Sözcüsü Tuğgeneral Ebulfazl Şekarçi, düşmanlar İslami İran’ı askeri saldırı ile tehdit edebilecek cesareti olmadığını vurguladı.

Fars eyaletinde bazı medya mensupları ile medya organlarının güvenlik ve askeri tehditlere nasıl tepki vermeleri ve tehditleri fırsata dönüştürmeleri konusunun ele alındığı oturumda konuşan İSK Sözcüsü Tuğgeneral Şekarçi, bugün düşmanlar askeri tehditte bulunmaya cesaret edemediğini ve bu yüzden medya üzerinden yumuşak savaşa yöneldiğini belirtti.

General Şekarçi, bugün dünyada yaşanan her hadisede İran İslam Cumhuriyeti çok güçlü göründüğünü ve bu yüzden İran ciddi olarak hesaba katıldığını ifade etti.

General Şekarçi ayrıca medya, İslam inkılabının en önemli ordusu olduğunu vurguladı.

İran İslam Cumhuriyeti son 43 yılda hatta bir günü bile düşman tehdidi olmaksızın geride bırakmadığını hatırlatan General Şekarçi, düşmanlar bu inkılabın ta başından İran’a karşı seferber olup tehdit etmeye başladığını, ancak İran İslam Cumhuriyeti bu tehditlerin tümüne karşı dimdik ve salabetle durduğunu belirtti.

Amerika, Siyonistler ve gerici ülkeler İran’dan ağır tokat yediler

İslam inkılabı devrim muhafızları ordusu komutanı siyasi işlerden sorumlu yardımcısı, Amerika, Siyonistler ve gerici ülkelerin İran’dan ağır tokat yediklerini vurguladı.

Fars Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre Serdar Yedullah Cevani dün (Çarşamba) Amerika, siyonistler ve gerici ülkelerin İran’dan ağır tokat yediklerine işaretle, günümüzde İran’ın huzur ve güvende yaşadığını ve şehitlerini saygı ile andığını zira kendi halkına izzet ve azamet kazandırdığını söyledi.

Cevani ayrıca düşmanın çeşitli yöntemler ve sanal dünyanın imkanlarını seferber etmek ve uşaklarını işe alarak, İslam, İmam Humeyni –ra-, rehber, gönüllü seferberlik ordusu Besic ve değerler hakkında kötümser hava oluşturmaya çalıştıklarını, böylece öz İslam’ı karalamaya çalıştığını, bu yüzden İslam inkılabı rehberinin “açıklama cihadı” üzerinde vurgu yaptığını belirtti.

Serdar Yedullah Cevani ayrıca günümüzde düşmanın bazı bölge ülkelerinin cehaletini kullanarak, aşırıcı, cahil ve nadan bir grubu Amerika, Britanya ve Siyonistlere hizmet için işe aldığını da sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir