FilistinTüm Haberler

Terör rejimi İsrail işgal güçleri Kudüs’te bir Filistinliyi sokak ortasında şehid etti!

İşgal altındaki Kudüs’te terör rejimi İsrail polisinin barbarlığı sınır tanımıyor. Irkçı rejim İsrail güçleri bir Ultra-Ortodoks (Haredi) Yahudi’ye bıçaklı saldırı gerçekleştirdiği iddiası ile bir Filistinliyi sokak ortasında vurarak şehit etti.

Siyonist askerler,  Eski Şehir bölgesindeki Şam Kapısı yakınlarında bir Ultra-Ortodoks (Haredi) Yahudi’ye bıçaklı saldırı gerçekleştirdiği iddiasıyla bir Filistinliyi sokak ortasında vurarak öldürdü. Görüntülerin kısa sürede yayılması üzerine sosyal medyada öfkeye neden öldü.

Bu arada Kudüs’ün Silvan semtindeki Vadi Yasul Mahallesi Komitesi üyelerinden aktivist Halid Şuveyki dün yaptığı açıklamada, Vadi Yasul Mahallesi’ndeki 600 Filistinlinin her an evlerinden kovulma tehdidiyle karşı karşıya olduğunu dile getirdi. 

Şuveyki, işgal mahkemesinin Kudüs’teki işgal belediyesine Vadi Yasul’daki 58 evin yıkılması konusunda yeşil ışık yaktığını, bunun ise aralarında çocukların, hastaların, yaşlıların ve özel durumları olan kişilerin bulunduğu 600 Kudüslünün evlerinden kovulması anlamına geldiğini dile getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir