Batı AsyaTüm HaberlerYemen

Allah-u Ekber! Yemen Hizbullahı, Büyük Şeytan ABD’nin BAE’deki en büyük askeri üssü Al Dhafra’yı balistik füze ve İHA’larla vurdu!

Yemen Hizbullahı Büyük Şeytan ABD’nin BAE’deki En Büyük Askeri Üslerden Sayılan Al Dhafra Hava Üssünü Zülfikar Ve Kuds 3 Balistik Füzeleriyle Vurmasının Ardından Üs İçinde Çok Şiddetli Patlamaların Duyulduğu Bildirildi.

Yemen Hizbullahı Ayrıca Abu Dabi Ve Bubai Şehirlerindeki 4 Önemli Sanayi Tesisini de 5 Adet İHA İle Hedef Alarak BAE Rejimine Ağır Darbe İndirmiş Oldu

(İSLAMİ DAVET)

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Seri, Suud ve BAE’ye düzenlenen “Yemen Fırtınası-2” adlı operasyonun detaylarını açıkladı:

“BAE’nin başkenti Abu Dabi Al Dhafra Hava Üssü ve diğer hassas hedefleri çok sayıda Zülfikar balistik füzesi ile vurduk! Çok sayıda Sammad 3 tipi drone ile Dubai’deki hayati ve önemli siteleri vurduk.

Suudi Arabistan’ın Sharurah bölgesindeki ve diğer Suudi bölgelerindeki derinliğindeki bir dizi askeri üs, çok sayıda Samad 1 ve Qasef 2K İHA ile vuruldu. Çok sayıda balistik füze ile Cizan ve Asir’deki hayati ve hassas bölgeleri hedef aldı. Operasyon Allah’a çok şükür yüksek doğrulukla hedeflerine ulaştı.

Yemen silahlı kuvvetleri olarak, bir sonraki aşamada operasyonlarımızı genişletmeye ve düşmanla yüzleşmeye tam olarak hazır olduğumuzu teyit ediyoruz. Güvenli olmayan bir ülke haline geldiği için BAE’deki yabancı şirketlere ve yatırımcılara ayrılma tavsiyemizi yineliyoruz. Yemen halkına yönelik saldırganlık ve kuşatma sürdürdüğü sürece düşmanı sürekli hedef alacağız. Ve zafer Yemen’in ve tüm özgür insanlarındır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir