Batı AsyaTüm HaberlerVideo Galeri

Video – “Musa’nın Asası” adlı hacker grubu Siyonist rejimin güvenlik kameralarını hackledi!

Musa’nın Asası isimli bilgisayar korsanlığı grubu telegram kanalında görüntüler paylaşarak işgal altındaki topraklardaki mobil elektronik sistem entegrasyon ve kameralarını hack ettiğini açıkladı.

El Alem haber kanalına göre, daha önce Siyonist kurumlara yönelik siber saldırılarında başarılı olan hacker grubu “Musa’nın Asası”, hem İbranice hem de İngilizce olarak “Sizin gözlerinizle görüyoruz” başlıklı mesajda şöyle yazdı: “Yıllardır, her an ve her adımda sizi izliyorduk.”

Hacker grubu ayrıca Siyonist rejimin en önemli silah üretim merkezlerinden Raphael’in askeri sanayisine bakan CCTV kameralarının görüntülerini yayınladı ve gelecekte Raphael’in ana merkezi içindeki görüntüleri de yayınlayacağını duyurdu.

Hacker grubu mesajında ​​bunun, grubun Siyonist rejimin kurumlarının faaliyetlerinin kameralarına erişiminin  sadece bir parçası olduğunu belirtti.

Musa Asa’sı hacker grubu daha önce işgalci rejim ordusunun yüzlerce üyesinin bilgilerini ve rejimin Savaş Bakanı Benni Gantz’ın kişisel fotoğraflarını Dark Net ve Telegram’da yayınlamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir