Tüm HaberlerVideo Galeri

Video – Siyonist rejimin elektronik posta şirketine siber saldırı düzenlendi!

Terör rejimi İsrail’in işgalindeki Filistin’de bir posta hizmeti şirketi siber saldırıya uğradı.

Siber saldırıların ardından Siyonist “Haaretz” gazetesi muhabiri “Amita Zio”, posta hizmetleri ve mal teslimatı alanında faaliyet gösteren Siyonist “e-post” şirketinin hacklendiğini açıklayan bir video yayınladı ve posta kutularının  otomatik olarak açıldığını ve Monitörlerde hem İngilizce hem de Arapça olarak “Siz hacklendiniz” ve “ırkçı İsrail’e Ölüm” cümlelerinin görüldüğünü bildirdi.

Muhabirimizin bildirdiğine göre, Siyonist rejimin şirket ve kurumlarına yönelik siber saldırılar son haftalarda yoğunlaştı.

Siber saldırılar, savaş için güçlü ve düşük maliyetli bir seçenek haline geldi ve çeşitli grupların Siyonist rejimin altyapısına ve hayati bilgilere erişimi ve yayılmasına yönelik siber saldırılar, ırkçı rejimin içi boş siber büyüklüğünün çökmesine neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde de, ırkçı rejim  İsrail tersanesini yöneten Gold Bond destek şirketi, siber saldırıya uğramıştı. Amerikan-İsrail yazılım şirketi Check Point’in direktörü Gil Shawad, “İsrail, özellikle su sistemi gibi altyapıda, siber saldırılara gereken düzeyde karşılık vermeye hazır değil” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir