İran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Foto – Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney: Amerika hiç hesap etmediği yerden darbe yiyor

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının İmamı Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, İslam İnkılabı zaferinin 43. yıl dönümü (Fecr Günleri) münasebetiyle bugün İran Ordusu Hava Kuvvetleri komutanları ve personelleri ile görüştü.

Devrim Lideri

Bu görüşme Tahran’daki İmam Humeyni (ra) Hüseyniyesi’nde sağlık protokollerine uyarak gerçekleştirildi.

Devrim Lideri

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney bu görüşmede yaptığı konuşmasının başında, sağlık çalışanlarının bildirdiği protokollere uyduğunu belirterek, “Bu protokollere uymayı kendim için bir vazife olarak görüyorum. Maske takmakta ısrarcıyım ve üçüncü doz aşıyı da yaptırdım” dedi.

Devrim Lideri

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, halka sağlık çalışanlarının önerilerine uymalarını ve onların uygun ve gerekli bulduklarını yerine getirmelerini tavsiye etti.

Devrim Lideri

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, “İran Ordusu Hava Kuvvetleri komutanları ve personelleri 8 Şubat 1979’da saygı ve bağlılık için İmam Humeyni (ra) ile görüştüler. Bu biat hedeflere bağlılıktı. İdeallere bağlılıktı. İmam’ın güçlü komutanı olduğu kutsal cihada bağlılıktı” ifadesini kullandı.

Devrim Lideri

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, “ Herkes bu ideallerin yolunda hareket ederse, aslında bu harekete ortaktır. Hava Kuvvetleri’nin 8 Şubat 1979’daki hareketi, Pehlevi rejiminin çürümüş bedenine indirilen son darbe oldu ve onun temelini yıktı” ifadelerinde bulundu.

Devrim Lideri

‘Amerika hiç hesap etmediği yerden darbe yiyor’

ABD’nin durumu hakkında Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, “Halihazırda Amerika hiç hesap etmediği yerden darbe yiyor. ABD’nin iki başkanı (Trump ve Biden) Amerika’nın imajını zedelemek için el ele vermişler ve bunu yapıyorlar.” dedi.

Devrim Lideri

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, “Düşman cephesi bugün toplu bir saldırı başlatmış; yani ekonomi, siyaset, güvenlik ve medya olmak üzere her yönden saldırıyor. Dolayısıyla buna karşılık bizim de hareketimiz toplu bir hareket olmalı. Her yönde çaba sarf etmeliyiz” diye kaydetti.

Devrim Lideri

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney konuşmasının sonunda, art niyetli düşmanların isteğine karşı ülkenin artan ilerlemesinin millet için daha iyi bir gelecek vaat ettiğini belirterek, “İslam Cumhuriyeti bu 43 yıl içinde güçlü bir şekilde ilerledi ve her geçen gün daha güçlü hale geldi. Bu hareket gelecekte de devam edecek ve düşman yine başarısız kalacaktır” ifadesini kullandı.

Devrim Lideri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir