Batı AsyaLübnanTüm Haberler

Siyonistlerden itiraf!: Hizbullah’ın İHA’ları İsrail’in derinliklerini vurabilir!

Terör rejimi İsrail askeri istihbarat şubesi, Lübnan Hizbullah hareketinin Siyonistlerin işgalindeki toprakların tüm derinliklerini hedef alacak insansız hava araçlarına sahip olduğunu itiraf etti.

Siyonist rejim, Lübnan Hizbullah füzelerinin ve insansız hava araçlarının, halkı için çeşitli saldırı ve savunma boyutlarında güvenliğine karşı tehlikesini defalarca açıkça kabul etmişti. 

Walla sitesine göre, Lübnan’ın 2006’daki ikinci savaşının sona ermesinden bu yana ırkçı İsrail’in hava saldırıları yapmaktan kaçındığı ve son zamanlarda Lübnan direnişinden hava kuvvetlerini tehdit eden mesajlar aldığı bildirildi. 

Sözkonusu site, ”Hizbullah yakın zamanda çeşitli mesajlar gönderirken, Hizbullah genel sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah’ın hava çatışmasının kurallarının eskisi gibi olmadığına dair açıklaması son derece düşündürücüdür.” dedi. 

Jerusalem Post gazetesi ise daha önce Hizbullah’ın 2.000 İHA’sı olduğunu bildirmiş, bu insansız hava araçlarının çoğunun gelişmiş durumda ve Hizbullah’ın onları ırkçı İsrail’in stratejik hedeflerine karşı saldırılarda kullanmak istediğini yazmıştı. 

Siyonist rejimin füze savunma kurumunun eski başkanı Uzi Rubin, üç ay önce açıkladığı ayrıntılı bir raporda, İHA’ların ırkçı İsrail’e  yönelik tehditlerine dikkat çekmiş ve İsrail’in bu tehditle başa çıkmasının zor olduğunu dile getirmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir